Poradna Pinnacle Studio 20 Standard ML EU PNST20STMLEU

Autor: | Vloženo: 27.12.2016 000 15:08 | Témata: Poradna Pinnacle Studio 20 Standard ML EU PNST20STMLEU

Umí tato verze výměnu audio stopy za jinou s čas. posunem?

potřebuji zvuk u videa AVCHD z kamery (v AC3) nahradit zvukem Wave, který je ale delší...takže s časovým posunem třeba 4s apod. a výstup musí být stejné AVCHD video bez jakýchkoliv kompresí.

  • Sw.cz

    Sw.cz

    29. prosince 2016

    Dobrý den,
    výměnu audio stopy za jinou umí i starší verze programu Pinnacle. Jednoduše vložíte snímek do stopy a oddělíte obrázek od zvuku. Zvuk se Vám přesune do stopy pod obrazovou stopou a ten pak můžete samostatně odstranit. Následně můžete pod obrázkovou stopu vložit nový zvuk. Jen je nutné, aby zvuk byl ve formátu, který program podporuje. Konečný formát videa si nastavíte při exportu projektu na AVCHD a program by pak měl vše bez problémů vyexportovat.
    Podrobný návod, jak s programem pracovat, je v češtině ke stažení na našich stránkách - http://www.sw.centrum.cz...

    Pokud budete mít další dotazy, určitě se na nás obraťte.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Maro

      29. prosince 2016 - Maro

      Děkuji za odpověď, jen ještě dotaz, umí některá z verzí programu Pinnacle i úpravu nového zvuku Wave z audiorecorderu ZOOM, který je delší než zvuk na videu AVCHD a je potřeba jej zkrátit třeba o 5s na začátku tak, aby pak zvuk a obraz začínal stejně a nezačínal tedy nejdříve zvuk a po něm zpožděně obraz a byl z toho chaos? Tady v tomto případě nejde propojit fotoaparát a audiorecorder kabelem a nahrávat přímo zvuk na audiorecorder. Případně zda nevíte o nějakém jiném programu, který umí úpravu audio stopy?


    • Sw.cz

      2. ledna 2017 - Sw.cz

      Dobrý den, zvukové stopy je možné upravovat stejně, jako videa - stříhat je měnit jejich pořadí, upravovat hladinu zvuku od pomalého zesílení po pomalé ztišení. Nebo můžete zvuk "useknout". Zároveň můžete audio ve zvukové stopě posunovat jednoduše - přetažením na místo, kde chcete, aby zvuk začínal. Jak sem psala dříve - jen je nutné oddělit zvuk od video snímku a nebo importovat takový formát, který Pinnacle programy podporují. WAV formát program podporuje. V rámci úprav audiostopy záleží na tom, co všechno s audiem chcete dělat. Pinnacle je program pro střih a úpravu videa, takže například profi mixování hudby nemusí zvládat dle Vašich představ.

      Pokud budete mít další dotazy, určitě se na nás obraťte.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.