Poradna Pinnacle Studio 22 Ultimate Edu License (2-50) - LCPNST22ULMLA1

Autor: | Vloženo: 14.01.2019 000 08:38 | Témata: Poradna Pinnacle Studio 22 Ultimate Edu License (2-50) - LCPNST22ULMLA1

Rozdíl Menu 22 Ultimate a Menu 12 Home?

Ve 12 se při práci v Menu (v hlavním i vedlejším) daly rozpojit tlačítka obsahující text a šipku na dva prvky. Nevhodná šipka se vymazala a z knihovny nahradila vyhovující šipkou a oba prvky se spojily.
Ve 22 tuto možnost zatím nenalézám! Prvek tlačítka s textem a šipkou je ohraničen, dá se otáčet, posouvat, roztáhnout ve dvou směrech i úhlopříčně. Možnost nějakého rozdějení textu a šipky nevidím. Vyhovující šipku již v Menu mám, ale co s nevhodnou?
Poradíte někdo, jak na to, jak odstranit nevhodnou šipku?
Děkuji

  • 14. ledna 2019 - Odpověď partnera sekce Sw.cz

    Dobrý den, mezi verzí 12 a 22 došlo k mnohačetným změnám funkcí a prostředí. Doporučujeme proto postupovat dle návodu, který si můžete stáhnout zde: https://data.sw.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • Petr Šplíchal

      14. ledna 2019 - Petr Šplíchal

      Oba návody samozřejmě mám tištěné, jsou to i když řádově stastránkové, jen povrchnější brožury. Dříve jsem si ke 12 koupil 333x Jak a proč, abych i tehdy dal Menu dohromady, šlo to těžce, ale šlo, program byl jednodušší, logičtější a intuitivnější. PC s Vistou již skomírá, dlouhá videa se dlouho natahují a někdy přináší modrou smrt.
      Dělám střih, přechody většinou jen mezi dny (kapitolami), titulky, svůj dabing (mikrofon) a přidávám místní hudbu. Všechny tři zvuky jsem vyvažoval, aby se vzájemně nerušily. Výsledné DVD se tvořilo z jednoho souboru na ose přehledně za sebou: menu M1, M2 a potom video s kapitolami C1 až třeba C15 jako poslední den třeba půlky dlouhé měsíční dovolené na dva díly DVD.
      Verze 22 v novém PC s OS Windows 10 je složitá a až zbytečně komplikovaná. Menu a video není na jedné ose a ještě se ukládají zvlášť jako dva soubory. Zkouším, metoda pokus omyl, bylo to tak i ve 12, než jsem si vše potřebné ošahal, věřím, že i zde se do toho dostanu, ale ty tlačítka zatím nevím, jak rozdělit na dvě, nahradit jedno a zase obě spojit.


    • Sw.cz

      14. ledna 2019 - Komentář partnera sekce Sw.cz

      Doporučujeme kontaktovat technickou podporu Pinnacle s prinstcreenem vyobrazení chybné šipky v programu.


    • Petr Šplíchal

      14. února 2019 - Petr Šplíchal

      O žádnou chybnou šipku v programu se nejedná. Šlo o to, jak nahradit mně se nelíbící šipku v tlačítku menu z knihovny programu studia líbivou šipkou také z knihovny programu 22. Ve 12 se to zvládlo intuitivně (šipka i text tlačítka se daly rozpojit, vyměnit nepotřebné a zase spojit do jednoho tlačítka), zde ve 22 se to dělá jinak a musel mi pomoci až expert Jan Barvínek. http://pinnaclestudio.wz.cz/


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.