Nejnovější recenze ze sekce Programy pro úpravu videa
- zachováno intuitivní ovládání, bez problémů zpracovává AVCHD
tento produkt je vhodný pro střih AVCHD za podmínek že máte 4-jádrový procesor 8GB RAM a garfiku s 1-2GB
- první zkušenosti velmi dobré a bez problémů při zpracovávání filmů v AVCHD Lite
Na doporučení Megapixelu jsem si pořídil tento softwer a rázem jsem vyřešil problémy, které jsem měl s původním originál softwerem Photofunstudio, koupeným s Panasonic
DMC-FT1.
jednoduchost, rychlost zpracování
- Je mnohem přehlednější než předchozí verze.
- Komfortnější obsluha funkcí.
- Program drží a nepadá i při náročných operacích.
- 64 bit!
- Vynikající nápověda a srozumitelná instruktážní kniha v češtině.
- Stabilní renderování na různé formáty.
- Vynikající DVD architektura v jednom.
S programem jsem spokojen. Předchozí verze měly řadu problémů a proto jsem užíval spíše Sony Vegas Movie, ale nyní pracuji výhradně s Pinnacle Studio 16 Ultimate. Nesporně kvalitní střihový program vhodný i pro začátečníka.
- jednoduchý, prehľadný, profesionálny
- iba anglická verzia
dobrý program
- předešlá verze
Skvělá cena za verzi, která se již jinde nesežene.
V produktu nic nescházi.
- Perfektní
Používáme tento program denně a jsme spokojeni.
- produkty mi vyhovují
- nic nemám
Kupuji zejména programy pro úpravu fotek a videí.
- Přehledný a propracovaný program, vhodný i pro začátečníky.
- Technická podpora jen v angličtině. Pro neznalce angličtiny velmi nepřehledné stránky firmy avid.com.
S Pinnaclem pracuji již delší dobu od verze 9. Velmi jednoduchý program neustále vylepšovaný. Verze 15 je za přijatelnou cenu a opravdu hodně vylepšena. Doporučuji všem, kteří chtějí nastříhat kvalitní filmy.
- Měl jsem již zkušenosti s Pinnacle Studio 12
Nový produkt Pinnacle Studio 16 jsem ještě nevyzkoušel
- neskutečně easy
program používám už více jak rok a zatím je funkční bez jakýchkoliv problémů a doposud jsem nenarazil na formát, který by nedokázal převést
- přehlednost, jednoduchost ovládání, perfektní výsledek
výborný prográmek pro tvorbu vlastních videí at´ již z fotek, obrázků či nahraného materiálu se zvukovou stopou
- Jednoduché ovládání
- Spolehlivost
Pro jeho jednoduché ovládání a rychlost.
Jen ty nejlepší.
Lehce a dobře.
Ano
Spolehlivost
Nic mě nenapadá.
- softvér je přehledný a má spousty funcí což jsem hledal
- Chyběla mi čeština ale našel jsem jí volně přístupnou na netu
Z programem jsem spokojen a myslím že jej využiji na 100% Na práci z fotama je to všestraný prográmek
- šitý na míru svému účelu
- ni
Má vše co jsem očekával. V reálném čase zvládne vše potřebné, nekouše se a nezlobí. Navíc má vlastní zdroj z USB.
Super.
- Čeština
- Množství efektu a přechodu
- Neomezený počet polí
- Problémy se zvukem špatně funguje
- A jiné
I když je silný počítač je to pro silné nervy
- jednoduché ovládání
- chybí více efektů
Jedná se o dobrý software pro zpracování videa a foto v amatérských podmínkách.
- Přehledné, rychlé a plně dostačující převody videí. Velký počet formátů. Podporuje kodování videa skrze grafickou kartu Nvidia. Kódování je pak clkově rychlejší. Umořnuje kodovat jen v podobě krátkého klipu. Převádí i z DVD, kde je možné vybrat jen určité kapitoly, případně více částí sloučit do jedné.
- Nenašel jsem nic.
Soft pracuje tak jak jsem očekával. Velké plus byla možnost stahnutí testovací verze, kde jsem si jej vyzkoušel a následně mohl zakoupit. Soft je za rozumnou cenu a umožnuje kódování videí a převody různých formátů do jiných s možností vytvoření vlastního profilu, dle libosti. Vše je přehledné na jedné obrazovce. Soft používám v anglické verzi, čestinu nepodporuje. Videí je možno kódova i více najednou. Je možné vybrat zda se mají kódovat každe vlášť nebo všechny do jednoho souboru. Dále je možné kódovat video jen z části, kterou si vyberete dle snímku.
Pinacle Studio a ostatní produkty Pinacle jsou podle mě nejlepší. V Pinaclu pracuji již řadu let a nemohu si na nic stěžovat.
- Výborný produkt
Výborný produkt
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »