Nejnovější recenze ze sekce Programy pro úpravu videa
- Nemám co bych nechválil, spokojenost
xxx
- Široké možnosti úprav videa, intuitivní ovládání,čeština, možnosti rozšíření
- Není vhodný pro slabší PC
Doporučuji
- výhodná aplikace
- základní výbavy pro domácí potřeby
- nemám slov
Ten produkt jsem vybral z důvodu levného variantu a navíc jsem koupil ten verzi Ultimate, tak potom je v tom klíčové plátno, což je pro mě výhodnější. Aspoň při vytváření videa pomocí klíčového plátna bude zajímavější a zábavnější. :)
------
- Přehlednost programu.
- Intuitivní ovládání a snadno pochopitelné postupy.
- Nepadá a ani není pomalý.
- Bezvadné a přesné klíčování a množství efektů zjednodušuje práci na složitějších projektech.
- Celkem jsem si ničeho nevšimnul
Program jsem koupil, abych naučil své žáky základní pracovat s videotechnikou ve všech oblastech. Střih je jednou z nejdůležitějších částí videotvorby a proto jsem si vybral tento program, který dokáže ukázat prvky profesionální tvorby v jednoduchém a logickém prostředí.
Pracoval jsem s profesionální televizní technikou a asi proto mi tento program nedělá potíže. A jako již důchodce bych asi stěží mohl zakoupit jiný program. Tento program plně vyhovuje účelům, pro které byl zakoupen. Dá se v něm udělat vše, na co si vzpomenu.
- Rychlý a hlavně v češtině.
- Návod na DVD je pro Pinnacle 15, což je zcela jiný program - šestnáctka je nově udělaná.
Na Studio 16 si musíte zvyknout, spousta novinek oproti starším. Zatím jsem velmi spokojen, dle mého názoru až zbytečně mnoho přechodů, které nikdy nevyužijete. Některé "novoty" jsem ještě ani nevyzkoušel.
- Lokalizácia jazyku
- Mnoho efektov
- Dobrá cena
- Pri sťahovaní efektov miestami chaotické usporiadanie
Zatial v štádiu testovania a porovnávania
Celkovo dobrý dojem
- Velmi přehledná, snadná a intuitivní práce s tímto SW.
- Na to co SW používám je cena přijatelná.
Tento SW je pro mne velmi přehledný.
Pracuji s ním již asi 5 let a spokojenost.
Určitě doporučuji pro běžnou práci s videem.
Zpočátku jsem zkoušel bezplatný SW, ale žádný mi nevyhovoval.
Já jsem s ním spokojen.
- Snadná instalace pro běžné zpracování videa vyhovující.
- je potřeba výkoný PC
Za tu cenu hodně muziky umí více než jsem čekal.
- profesionální produkt za relativně příznivou cenu
- chybí čeština, sw není méně zkušenému uživateli příliš srozumitelný a některé operace se pak stávají nevratnými
čeština chybí a je to škoda
- přestože je pouze anglicky, je velice srozumitelný a při práci stabilní
- čeština by neškodila
doporučuji po zkušenostech s předchozími verzemi, cenově je přístupný
- presne podla popisu
presne podla popisu jednoduchý video editor
- Ripuje a odtraňuje ochrany současně.
- Nejnovější verze je nepřehledná a netradiční, bohužel opisují zřejmě od Win8, Opera 15 , atd......
Kéž by tvůrci SW dodržovali zvyklosti zákazníků - doporučuji držet se starší verze programu.
- Má vše co je potřeba
- je rychlý a to i na starších PC
- Nic, snad jen, kdyby se do softu dala čeština. Mě osobně to však nevadí.
Pracoval jsem s programy od Adobe, Pinnacle a nějaké další.
Začínal jsem na Uleadu a poté co je koupil Corel, šel editor výkonem nahoru. Pracoval jsem s X4 ale X6 dohnala Adobe a je super program pro amatérského videofila.
- přehledný
- kompaktní
- za dobrou cenu
znám produkt už delší dobu, freewarové programy nenabízejí tolik možností, nebo nejsou tak uživatelsky příjemné
- nic vubec nic
- Tak ku.rva tento program je pro opice opravdu pro opice... zlatá 14tka opravdu.. toto je pro odborníky asi nejspíše.. pro normalní lidi prostě 16tka není.. vše je na pi..ču.. (SORRY ZA SPROSTÁ SLOVA, ALE ČEKAL JSEM LEPŠÍ A ZJEDNODUŠŠENÝ PROGRAM... NE TOTO) velmi složitá obsluha nejde pořádně najít a vložit co člověk chce.. je v tom takovej guláš že je škoda kupovat tento program.. neumí od 14tky pomalu nic navíc, a ještě k tomu VY, KTEŘÍ MÁTE 14TKU NEVYMĚNUJTE TO NA 16TKU.. ŠKODA PENĚZ A HLAVNĚ NERVŮ.. TO ČLOVĚK ABY DĚLAL MATURITU Z TOHO!!!!. N E K U P O V A T TENTO PROGRAM!!! TVŮJ TAJBL.. EHMM KUCKY KUCKY.. TOHO ČUR.ÁKA KTERY TOTO CELÉ POS.RAL, BYCH KDYBYCH MOHL POVĚSIL ZA KOU.LE, NEBO PIP.INU DO PRUVANU, A PĚKNĚ NAPÁLIL MEZI OČI... HN.US PROSTĚ.. (ps.) recenze prováděli pravděpodobně prodejci..pravda je že je to k hov.nu.. a nevěřte že je to super atd.. jsou to lži.. 14tka je poslední nejnormalnější pro obsluhu.. i když z chybama bohužel, ale pořad lepší než toto svinstvo.. peace..
pro opice z pralesa..
- cena, podpora Windows 7
- starší verze produktu
přehledné, jednoduché použití
potrebujem navod čz na obsluhu
- Je možno doplnit češtinu a to je pro práci velmi důležité.
- Program je jednoduchý a také tak se s ním pracuje
Verzi tohoto programu mám již třetí a vzhledem k tomu jsem se s tímto prograamem dfobře seznámil.Možná jde hlavně o to,že práce s tímto programem je dobrá a program jako takový lze použít i profesionálně!!!
- Nenáročný, uživatelsky přístupný, rychlá práce s videm, mnoho možností a filtrů a mnoho dalších výhod.
- Pro profesionála možná až moc intuitivní a jednoduchý design.
- Mně možností práce se zvukem.
Velmi kvalitní a intuitivní video editor z pohledu poměru výkon - cena. Celkem stabilní i na slabších PC. Vhodný i pro začátečníky.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »